Bright Day techfestival

Media Hologram plaatst 20 hologrammen op het Bright Day Techfestival.

24 en 25 november stonden in het teken van het grootste techfestival van Nederland. Expo Haarlemmermeer stroomde dit jaar met een recordaantal bezoekers vol. Meer dan 22.500 enthousiaste tech liefhebbers waren nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied.

Eerste beurs met hologram

Media Hologram kreeg de vraag om met 20 hologrammen extra beleving aan de stands van Def Lab te geven. Na een aantal tests en ontwerpen kwamen we uiteindelijk met een passend holografische ontwerp.

Def Lab - Defensie

Bright Day is voor Defensie een mooi platform om haar laatste technische ontwikkelingen te laten zien. Daarom was Defensie tijdens Bright Day ook aanwezig onder de noemer Def Lab. Ook probeert Defensie meer enthousiasme onder jongeren te creëren.

Bij Media Hologram zijn we dan ook erg trots dat we de stands van Def Lab een extra beleving mochten geven. Met maarliefst 20 hologrammen trokken de stands van Def Lab net iets meer aandacht bij binnenkomst.

Def Lab
BrightDay Logo

Ook een hologram op jouw beursstand?
Neem dan contact met ons op.