Hologrammen tijdens de DEFLAB Technologie beurs.

DEF LAB - Media Hologram

DEFLAB Technologie beurs.

Er is bijna geen gavere plek om je nieuwe technologie in te kunnen zetten dan tijdens een technologiebeurs. Vorige week verzorgde Media Hologram maar liefst 40 hologrammen tijdens het DEFLAB tech event. DEFLAB is door Defensie het leven in geroepen om meer jongeren te enthousiasmeren bij Defensie te komen werken.

Nationaal Militair Museum.

Ruim 3.000 jongeren kwamen donderdag 7 maart op de Deflab technologiebeurs af. Media Hologram mocht tijdens deze techbeurs een wel heel bijzonder persoon presenteren op het hologram. Na een greenscreen opname van niemand minder dan Rob Bauer, Commandant der Strijdkrachten, heette hij het aanwezige publiek een warm welkom.

Een hologram bij jouw beursstand?

De hologrammen van Media Hologram zijn echte eyecatchers. Wanneer je op een beurs staat wil je graag dat er mensen naar je stand komen. Media Hologram zorgt door middel van het hologram en een afgestemde animatie voor aandacht tijdens jouw dag(en) op de beurs.

OOK EEN HOLOGRAM OP JOUW BEURSSTAND? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.