The Digital Dutch maakt gebruik van live hologrammen

The Digital Dutch 2019

Op 11 april 2019 was het tijd voor de 4e editie van The Digital Dutch. Dit grote evenement staat elk jaar in het teken van digitale ontwikkelingen, innovatie en het inspireren van ondernemend Nederland.

Wij van Media Hologram kregen de vraag dit digitale event te ondersteunen middels onze hologrammen.

Ook zo kun je een hologram inzetten

Een event waar technologie en innovatie centraal staan, en dus een uitgelezen plek voor een hologram. KPN is een vooruitstrevend bedrijf als het aankomt op nieuwe technologieën. Tijdens The Digital Dutch werden dan ook de nieuwste digitale ontwikkelingen geshowd. Om de sfeer van het event nog digitaler te maken werd er boven elke stand een hologram geplaatst. Deze hologrammen zagen er zo uit.

Zie jij jezelf binnenkort als hologram?

Tijdens The Digital Dutch waren we met Media Hologram ook aanwezig om mensen live op het hologram te zetten. Niet eerder werd onze techniek live ingezet, dus een spannend moment. Toch was het een geslaagde dag waarop mensen zichzelf bijvoorbeeld live als een holografisch Donald Trump cartoon konden zien.

We gaan dit dan ook verder doorontwikkelen en zullen het steeds breder in gaan zetten.

Dit maakt een beurs net iets meer speciaal

Sommige mensen vinden het hologram een gaaf concept maar weten nog niet hoe ze het willen inzetten. Of het nu gaat om een beurs, evenement of het plaatsen van een advertentie bij één van onze locaties, het hologram is erg breed inzetbaar. Neem bij twijfel of het iets voor jou is dan ook zeker contact met ons op. We kunnen samen creatief kijken naar de inzetbaarheid van het hologram.

OOK EEN HOLOGRAM OP JOUW EVENEMENT? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.