artificial intelligence

Ontdek hier de grenzeloze mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie bij Media Hologram. 

Maak kennis met lexie

Stap binnen in de wereld van Artificial Intelligence technologie met LEXIE, het revolutionaire AI personage ontwikkeld door Media Hologram. LEXIE, wat staat voor Learning and Education eXpert Intelligence Entity, is de ultieme meertalige assistent die jouw leven naar een geheel nieuw niveau tilt. Deze innovatieve holografische metgezel brengt kunstmatige intelligentie en jouw wensen samen.  Bekijk hier het artikel in BN de Stem.

LEXIE is een futuristisch AI karakter ontwikkeld voor het Hologram dat perfect op jouw persoonlijkheid en voorkeuren aansluit. Met de mogelijkheid om zowel een mannelijke als vrouwelijke stem te kiezen, krijg je een virtuele assistent die helemaal bij je past. Of je nu op zoek bent naar een krachtige, zakelijke uitstraling of een vriendelijke, warme persoonlijkheid, LEXIE past zich volledig aan!

Liever een ander karakter?

Geef jouw eigen AI personage een uniek karakter dat aansluit bij jouw stijl en behoeften. Dankzij de geavanceerde technologie van Media Hologram kun je de holografische verschijning volledig personaliseren. Wat denk je van een andere nationaliteit met een ander uiterlijk en stem om jouw holografische assistent een persoonlijkheid te geven die jouw verwachtingen overtreft?

Het AI Hologram wordt geleverd met een stijlvolle en representatieve sokkel, die het futuristische karakter van onze AI Hologram extra benadrukt. Deze sokkel vormt een prachtige aanvulling op jouw werkomgeving en biedt LEXIE een podium om te stralen en indruk te maken op iedereen die haar ontmoet.

Customizable A.I.

Een andere ontwikkeling binnen de Artificial Intelligence-technologie is Chaty, de Virtuele AI Assistent van de nieuwe KPN Experience Store in Amsterdam.

Samen met KPN is er gekeken naar een passend karakter voor de nieuwe winkel recht tegenover de RAI. Met de kenmerkende groene huisstijl van KPN, biedt “Chaty” een interactieve en gepersonaliseerde gids voor de nieuwste gadgets. 

De succesvolle samenwerking tussen Media Hologram en KPN markeert een nieuwe stap in klantinteractie en technologische beleving. Daarnaast versterkt “Chaty” de innovatieve visie van KPN dankzij het Artificial Intelligence Hologram van Media Hologram

Virtuele host

Ontmoet de toekomst van interactieve communicatie: de Virtuele Host! Deze geavanceerde virtuele assistent tilt jouw interactie met klanten, bezoekers en gasten naar een geheel nieuw niveau.

Met de Virtuele Host heb je de vrijheid om je eigen unieke karakter te creëren. Kies uit een scala aan online personages, van charmante en professionele personages tot levendige en vriendelijke persoonlijkheden. Wil je een meertalige virtuele assistent? Geen probleem! Onze Virtuele Host ondersteunt zowel mannelijke als vrouwelijke stemmen, zodat je de perfecte toon kunt instellen voor jouw doelgroep. Met de toevoeging van green screen-opnames kun je jezelf letterlijk in de virtuele wereld projecteren, waardoor je een persoonlijke touch kunt toevoegen aan elk gesprek.

We begrijpen dat de eerste indruk telt en daarom bieden we een wow-effect met onze unieke activatie-opties. Kies ervoor om de Virtuele Host te activeren met behulp van een geavanceerde detectie sensor, waardoor hij reageert op de aanwezigheid van mensen. Of ga voor de traditionele maar nog steeds verbazingwekkende drukknop-activering, waarbij de Virtuele Host tot leven komt wanneer bezoekers een knop indrukken. Bekijk hier het artikel in de Ondernemer