fbpx

Beurzen

Beurs reclame met een hologram

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs, dan heeft u natuurlijk heel wat reclamemateriaal nodig. Op een beurs staan draait maar om één ding; aandacht trekken!

U wil natuurlijk dat er zo veel mogelijk mensen op uw beursstand afkomen, zodat u een praatje met ze kan maken over uw product. Door middel van beurs reclame met een Media Hologram, gaat u die aandacht zeker naar uw beursstand trekken!

Waarom een hologram op de beurs?

Beurzen geven bedrijven de mogelijkheid om bezoekers te tonen wat voor producten of diensten zij verkopen. Echter staan er natuurlijk heel veel bedrijven op een beurs, dus hoe zorgt u ervoor dat die bezoekers naar uw beursstand komen? Dat doet u natuurlijk met de juiste beurs reclame. Met de Media Hologram zal u een groot verschil merken; het is een echte eyecatcher waardoor ineens veel meer mensen uw beursstand zullen bezoeken! Wij maken graag uw Media Hologram waarin al uw diensten of producten in korte tijd naar voren zullen komen.

Welke hologramreclame heeft al op de beurs gestaan?

We hebben al verschillende bedrijven op beurzen mogen voorzien van deze unieke vorm van reclame. In opdracht van DEFLAB (defensie) hebben wij alle stands tijdens het Bright Day TechFestival voorzien van onze Media Hologrammen. Daarmee hebben we een unieke ervaring voor de bezoekers gecreëerd en natuurlijk bijzondere reclame voor de beurs. 

De juiste reclame voor op de beurs

Tijdens de beurs Businessdagen West-Brabant hebben we één stand mogen voorzien van de Media Hologram, onze unieke vorm van reclame. De 3D animatie was groot in beeld boven de stand waardoor mensen al op grote afstand de aandacht hadden voor dit bedrijf. Leanforms kreeg door deze reclame tijdens de beurs veel aandacht. 

Recente
projecten

Testimonials

Wat zeggen
onze klanten

``Veel bekijks en blij met het resultaat!``
Lianne Schilderman

Medewerker Marketing & Communicatie, Personal Touch Travel

``Super mooie manier van reclame maken. Valt 10x beter op dan reclame in een boekje.``
Ralf van den Broek

Eigenaar, La Grande Dame

Klanten waar wij
voor werken

Staat u binnenkort op een beurs waar u wilt opvallen?

Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen en mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden.