aBB - Europoort 2023

Tijdens het vierdaagse Europort evenement in de essentiële havenstad Rotterdam, schitterde Media Hologram met een opvallend dubbelzijdig hologram in de Ahoy Rotterdam. ABB, het bedrijf met het kenmerkende rode logo, had ons benaderd namens hun industriële tak om een uniek holografisch element toe te voegen aan hun beurspresentatie.

europort rotterdam 2023

Ons hologram onthulde het volledige bedrijfsproces verbluffend in 3D. Tijdens de animatie zag je een schip dat aanmeert, verbinding maakt met de walaansluiting en diverse elektrische activiteiten ontplooide. Wat deze presentatie nog indrukwekkender maakte, was dat het niet beperkt bleef tot slechts één zijde van de ABB-beursstand. Integendeel, het bood een tweezijdige projectie, waardoor bezoekers vanuit alle richtingen een panoramisch zicht kregen op de innovatieve oplaadoplossingen.

Deze holografische toevoeging diende niet alleen als een eyecatcher maar ook als een educatieve ervaring voor de bezoekers. Het bood diepgaand inzicht in de geavanceerde technologieën en processen die ABB inzet in de maritieme sector. De gedetailleerde 3D-animatie van het aanmeerproces en de daaropvolgende elektrische handelingen gaf de bezoekers een uniek perspectief op de toekomst van duurzame energie in de scheepvaart.

At Media Hologram, we are passionate about creating memorable experiences. Our collaboration with Fjuze and Defense at Bright Day is just a glimpse of what the future holds in terms of technology, entertainment, and innovation.

As pioneers in the world of holographic technology and immersive experiences, we strive to push boundaries and explore the possibilities of technology. At Media Hologram, we believe the future is now, and we invite you to be part of our journey.