fbpx

Hologram projectie

Hoe werkt de hologram projector?

Iedereen heeft wel eens een hologram projectie gezien, in het echt of in een filmpje. Maar hoe zo’n hologram projectie nu precies werkt, blijft voor velen nog een vraag. Natuurlijk komt hier heel wat techniek bij kijken. Een hologram weergeeft een driedimensionaal beeld weer van een object. Door lichtinval lijkt dit beeld tastbaar als ruimtelijk object. Er zijn verschillende manieren van hologram projectie, maar wij maken gebruik van een LED Display Fan. 

Hologram projectie met LED Display Fan

Een holografische projectie wordt geprojecteerd middels een LED Display Fan. Bij deze holografische projectie draait een LED strip heel snel rond. Zo snel, dat het menselijk ook de rotatie van de LED niet kan waarnemen en de hersenen dit daardoor als één geheel zullen verwerken. De LED fan zendt op de juiste plekken van de strip licht uit, hierdoor wordt de rest transparant. Hierdoor ontstaat dieptevorming, wat zorgt voor een 3D effect. Op deze manier kan iedere animatie afgespeeld worden met de hologram projector!

Hologram projectie: een uniek concept

Middels deze hologram projectie is het natuurlijk mogelijk om op een unieke manier reclame te maken voor uw bedrijf. Er kan een holografische projectie gemaakt worden van uw diensten of producten waarmee u opvalt tussen alle andere vormen van reclame om ons heen. Ideaal voor op beurzen; hiermee trekt u de aandacht naar uw beursstand waardoor u meer mensen te spreken krijgt en dus meer mogelijkheden hebt om uw producten of diensten te verkopen. Hologram reclame zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt!

Ook een holografische projectie voor uw bedrijf?

Wilt u ook graag een holografische projectie van uw diensten of producten voor uw bedrijf? Misschien voor op de beurs of wilt u graag dat uw bedrijf voorbij komt op een locatie waar een hologram projector van ons hangt, bijvoorbeeld bij NAC Breda of AZ Alkmaar? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Onze klanten

Zet ook een hologram in voor uw bedrijf!

Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen en mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden.