fbpx

Hologram

Hoe trekt u op een unieke manier de aandacht naar uw bedrijf?

Met onze hologram wordt er een complete driedimensionale afbeelding of video geprojecteerd in een ruimte.

Uniek in beeld

Met ons nieuwe concept de Media Hologram wordt uw bedrijf uniek onder de aandacht gebracht. Een uiting die opvalt en herinnert zal worden door uw doelgroep.

Hoge attentiewaarde

Met het nieuwe Media Hologram concept, trekt u op een unieke manier de aandacht van uw doelgroep.

3D Video content

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Door gebruik te maken van een driedimensionale video wordt het overbrengen van een boodschap nog gemakkelijker.

Strategische keuzes

Of u nu kiest om op te vallen op een beurs of in uw winkel. De hologram kan op iedere locatie en iedere ruimte geplaatst worden.

Een nieuwe manier
van communiceren

Hologram reclame laten maken voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw bedrijf op te laten vallen tussen al die andere bedrijven? Bijvoorbeeld op een beurs of op een plek waar uw doelgroep veel komt? Dan is het een goed idee om een hologram te laten maken voor uw bedrijf! Wij van Media Hologram zijn gespecialiseerd in het maken van hologram reclame en kunnen uw diensten of producten op een zeer bijzondere en opvallende manier voor u presenteren!

Een hologram laten maken door Media Hologram

Natuurlijk heel gaaf, zo’n hologram van uw bedrijf. Maar hoe komt u daaraan? Een hologram kunt u laten maken door Media Hologram. Wij zijn onderdeel van Media Mirror B.V., een ander uniek concept op het gebied van adverteren en reclame maken. Wij hebben veel ervaring in het bedenken van ludieke campagnes en reclame waarmee uw bedrijf écht opvalt. Wanneer u interesse heeft in het laten maken van een hologram, gaan we uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. We maken dan een volledige 3D animatie die geprojecteerd zal worden als hologram, waar al uw wensen in terugkomen!

De kosten van het laten maken van een hologram

Natuurlijk zitten er ook kosten verbonden aan het laten maken van een hologram. Wat die kosten precies zijn, hangt volledig af van wat voor hologram u wilt, waarvoor u het wil gebruiken en waar u de campagne wil tonen. Zo is het mogelijk om een hologram projector te huren voor op uw beurs en daar natuurlijk ook een animatie voor te laten maken. Daarnaast is het ook mogelijk om een campagne te voeren op de verschillende locaties waar onze hologram projectoren hangen, zoals bij NAC Breda of AZ Alkmaar. De kosten van het laten maken van een hologram worden, zijn dus altijd verschillend. Neem voor een schatting gerust contact met ons op!

Neem contact op voor het laten maken van een hologram

Wilt u meer weten over het laten maken van een hologram of over de mogelijkheden of kosten daarvan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!

Onze klanten

Zet ook een hologram in voor uw bedrijf!

Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen en mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden.