KPN - chaty

Welkom bij het meest recente hoogtepunt van technologische innovatie in retail – het baanbrekende project van Media Hologram bij de KPN Experience Store in Amsterdam. Met trots presenteren we u ons geavanceerde AI Hologram genaamd Chaty, een ware revolutie in de wereld van winkel assistentie.

Meet Chaty

In samenwerking met KPN heeft Media Hologram een uniek concept ontwikkeld om de klantbeleving in de retailsector naar nieuwe hoogten te tillen. De KPN Experience Store is omgetoverd tot een futuristische omgeving waarin menselijke interactie en kunstmatige intelligentie naadloos samenkomen. Het doel was om een ongeëvenaarde en boeiende ervaring te bieden aan klanten die de winkel bezoeken.

Onze ster van het project, Chaty, is een state-of-the-art AI hologram dat als virtuele assistent fungeert. Met Chaty hebben we een slimme en vriendelijke assistent gecreëerd die klanten begroet, vragen beantwoordt en hen begeleidt door de nieuwste technologische aanbiedingen van KPN. Met behulp van geavanceerde AI algoritmes kan Chaty natuurlijke gesprekken voeren en op een unieke manier informatie verstrekken.

Bij binnenkomst worden klanten begroet door Chaty, die verschijnt als een holografische projectie. Klanten kunnen eenvoudig vragen stellen over producten, diensten, aanbiedingen en meer, en Chaty zal direct reageren met relevante en nauwkeurige informatie. Dit interactieve proces verbetert niet alleen de klantbetrokkenheid, maar biedt ook een innovatieve manier om productkennis te delen en de verkoop te stimuleren.

Het succes van Chaty in de KPN Experience Store in Amsterdam heeft de deur geopend naar nieuwe mogelijkheden in de retailsector. Media Hologram blijft zich inzetten voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die de klantbetrokkenheid vergroten en de retail ervaring naar nieuwe hoogten tillen.