fbpx

Opvallen op een beurs

Opvallen op een beurs doet u zo!

Gezien worden; dat is de voornaamste reden dat bedrijven deelnemen aan beurzen. U wilt uw bedrijf aan de man brengen en aan de wereld laten zien wat uw bedrijf allemaal kan, doet of levert. Het is dan ook heel slim om op een beurs te gaan staan. Maar er staan natuurlijk nog meer bedrijven op de beurs. Hoe kunt u nu opvallen op een beurs, tussen al die andere bedrijven? 

Echt opvallen: zorg voor een eyecatcher op de beurs

Om op te vallen op de beurs, heeft u natuurlijk een eyecatcher nodig. Iets waardoor bezoekers u al van veraf zien en waardoor ze nieuwsgierig worden. Een eyecatcher is alleen een eyecatcher wanneer het anders is dan wat men om zich heen ziet. Posters, verlichting en reclameborden zien ze overal. Een goede eyecatcher voor op de beurs is onze Media Hologram. In 3D komen uw diensten of producten voorbij. De holografische content zorgt ervoor dat uw bedrijf geheel in beeld komt in een prachtige animatie. Dat is pas een echte eyecatcher op de beurs!

Een mooie animatie van uw bedrijf op de beurs

Er is geen betere manier van het presenteren van uw bedrijf dan met video. Zo kunt u laten zien wat u doet, waar u voor staat of wat u levert. Maar wanneer een video geprojecteerd wordt op een scherm, gaat het hele 3D concept verloren. Wanneer een animatie geprojecteerd wordt in de vorm van een hologram, trekt uw bedrijf ineens de aandacht op de beurs. Want dat is iets wat echt opvalt! Bij het kiezen voor een hologram voor uw bedrijf, verzorgen wij ook meteen de animatie die u op de beurs wil gebruiken.

Gaat u ook de aandacht trekken op de volgende beurs?

Als u dus op zoek bent naar iets waarmee u aandacht kan trekken op de volgende beurs waar uw bedrijf staat, dan kunt u nu stoppen met zoeken. Een hologram voor uw bedrijf is dé eyecatcher voor op de beurs! Voor meer informatie over een hologram voor uw bedrijf voor op de beurs, neemt u contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Recente
projecten

Testimonials

Wat zeggen
onze klanten

``Veel bekijks en blij met het resultaat!``
Lianne Schilderman

Medewerker Marketing & Communicatie, Personal Touch Travel

``Super mooie manier van reclame maken. Valt 10x beter op dan reclame in een boekje.``
Ralf van den Broek

Eigenaar, La Grande Dame

Klanten waar wij
voor werken

Staat u binnenkort op een beurs waar u wilt opvallen?

Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen en mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden.