aBB - Europoort 2023

Tijdens het vierdaagse Europort evenement in de essentiële havenstad Rotterdam, schitterde Media Hologram met een opvallend dubbelzijdig hologram in de Ahoy Rotterdam. ABB, het bedrijf met het kenmerkende rode logo, had ons benaderd namens hun industriële tak om een uniek holografisch element toe te voegen aan hun beurspresentatie.

europort rotterdam 2023

Ons hologram onthulde het volledige bedrijfsproces verbluffend in 3D. Tijdens de animatie zag je een schip dat aanmeert, verbinding maakt met de walaansluiting en diverse elektrische activiteiten ontplooide. Wat deze presentatie nog indrukwekkender maakte, was dat het niet beperkt bleef tot slechts één zijde van de ABB-beursstand. Integendeel, het bood een tweezijdige projectie, waardoor bezoekers vanuit alle richtingen een panoramisch zicht kregen op de innovatieve oplaadoplossingen.

Deze holografische toevoeging diende niet alleen als een eyecatcher maar ook als een educatieve ervaring voor de bezoekers. Het bood diepgaand inzicht in de geavanceerde technologieën en processen die ABB inzet in de maritieme sector. De gedetailleerde 3D-animatie van het aanmeerproces en de daaropvolgende elektrische handelingen gaf de bezoekers een uniek perspectief op de toekomst van duurzame energie in de scheepvaart.

Bij Media Hologram zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke ervaringen die bijblijven. Onze samenwerking met Fjuze en Defensie op Bright Day is slechts een voorproefje van wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van technologie, entertainment en innovatie.

Als pioniers in de wereld van holografische technologie en meeslepende ervaringen, streven we ernaar om grenzen te verleggen en de mogelijkheden van technologie te verkennen. Bij Media Hologram geloven we dat de toekomst nu is en we nodigen jou uit om deel uit te maken van onze reis.