Lexie a.i.

Ontdek hier de grenzeloze mogelijkheden van Lexie, een hologram voorzien van Kunstmatige Intelligentie.

Maak kennis met lexie

In het afgelopen jaar hebben we een innovatieve ontwikkeling doorgemaakt met de introductie van Artificial Intelligence (AI) oftewel kunstmatige intelligentie. Lexie is een A.I.-hologram dat interactie mogelijk maakt, een gesprek kan voeren en in staat is om opdrachten uit te voeren. Deze innovatieve gadget is specifiek ontworpen voor het onderwijs, en kan onder andere worden ingezet om lesuitval te verminderen maar is daarnaast ook een leuke A.I. onderwijsassistent in de klas.
 

Maar wat kan dit interactieve hologram daadwerkelijk? Lexie is een A.I. hologram waarmee je kunt praten en is in verschillende talen in te zetten, het hologram herkent namelijk de taal die tegen hem gesproken wordt en zal dan in dezelfde taal reactie geven. 

3D-animaties

Lexie is niet alleen informatief sterk maar ook visueel aantrekkelijk!
Zo kan je tijdens de les voorgeprogrammeerde animaties tonen als opdracht door te vragen: Hee Lexie, laat de twaalf provincies zien van Nederland. Lexie speelt de animatie en de docent kan gemakkelijk de landkaart aan de leerlingen uitleggen. Dit maakt de les interactief en boeiend, waardoor de leerlingen beter betrokken blijven en leren op een unieke manier. Bovendien kunnen complexe concepten op een begrijpelijke manier worden gepresenteerd, zoals het tonen van de Eiffeltoren tijdens Franse les of uitleg geven over de werking van het hart in 3D.

Customizable A.I.

Liever een ander karakter?

Geef jouw eigen AI personage een uniek karakter dat aansluit bij jouw stijl en behoeften. Dankzij de geavanceerde technologie van Media Hologram kun je de holografische verschijning volledig personaliseren. Wat denk je van een andere nationaliteit met een ander uiterlijk en stem om jouw holografische assistent een persoonlijkheid te geven die jouw verwachtingen overtreft?
 

Het AI Hologram wordt geleverd met een stijlvolle en representatieve sokkel, die het futuristische karakter van onze AI Hologram extra benadrukt. Deze sokkel vormt een prachtige aanvulling op jouw werkomgeving en biedt LEXIE een podium om te stralen en indruk te maken op iedereen die haar ontmoet. 

Benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om een andere personage?

Lexie's Netwerk

Met Lexie’s netwerk kunnen scholen eenvoudig educatieve modules met elkaar delen, waardoor een hoeveelheid aan diverse en boeiende leermiddelen binnen handbereik komt. Stel je voor dat je een animatie over de bloedsomloop gebruikt voor biologieles, of een karakteranimatie van Napoleon voor de geschiedenisles in Leeuwarden. Dankzij Lexie’s netwerk wordt het mogelijk om hoogwaardige en relevante content te delen en te benutten, ongeacht de locatie of middelen van de school. Zo kan de middelbare school hiervan gebruik maken en andersom.

Of het nu gaat om wetenschap, geschiedenis, wiskunde of kunst, Lexie’s netwerk opent de deur naar een wereld van innovaties voor het onderwijs. Door samen te werken en kennis te delen, kunnen scholen een dynamische leeromgeving creëren die studenten inspireert en betrekt bij hun leerervaring. 

voorbeeld in de praktijk

In deze video zie je A.I. Hologram Lexie in actie als onderwijsassistent! Lexie bespreekt verschillende onderwerpen, waaronder Engels, algemene kennis, rekenen en het menselijk lichaam. Van het vertalen van zinnen tot het berekenen van complexe wiskundige vraagstukken, Lexie staat altijd paraat om je te helpen!

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij kennismaken met Lexie? Neem dan gerust contact met ons op en onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Vergeet Media Hologram niet te volgen op de social media kanalen voor meer updates en het laatste nieuws.