onyx

Hologram

Ontdek het verbluffende ONYX hologram met een diameter van 180 cm. Het ONYX hologram is een perfecte mix van kunst en technologie en trekt direct de aandacht in elke ruimte. Met zijn indrukwekkende grootte en visuele effecten is het een ware blikvanger die bewondering oproept. Betreed de holografische revolutie met het ONYX hologram van Media Hologram.

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Interactief maken met sensor (detectie) of drukknop 
  • Audio toevoegen waardoor animaties of personen nog meer opvallen!
  • Complete personen projecteren op een formaat van maar liefst 180 cm groot
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld. 

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Waarom een onyx van Media Hologram?

Met een diameter van 180 cm tilt het Onyx Hologram je boodschap naar een geheel nieuw niveau. Of het nu gaat om productlanceringen, merk promoties, evenementen, of beurzen, deze enorme holografische projectie zal een blijvende indruk achterlaten bij je doelgroep. Het is de perfecte manier om je boodschap groots te presenteren en ervoor te zorgen dat je merk boven de massa uitsteekt.

Het Onyx Hologram biedt veel meer dan statische beelden. Het is een interactieve en dynamische ervaring die je publiek zal betoveren. De mogelijkheid om 3D-content te projecteren op een schaal van deze omvang opent eindeloze creatieve mogelijkheden. Laat je producten zweven in de lucht, creëer virtuele personages die tot leven komen, of neem je publiek mee op een meeslepende reis. De grenzen van de verbeelding vervagen met dit krachtige hologram.