Diamond

Hologram


Klaar om op te vallen? Het Onyx hologram is met zijn indrukwekkende grootte het grootste hologram in ons assortiment. Met de oneindige animatie mogelijkheden kan je met de grootte van dit systeem alle kanten op. Ontdek het hologram bestaande uit één systeem met een diameter van maar liefst 180 cm. Het Onyx hologram is dan ook echt ontworpen om op te vallen en de aandacht te trekken die een blijvende indruk zal achterlaten.

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Interactief maken met sensor (detectie) of drukknop 
  • Audio toevoegen waardoor animaties of personen nog meer opvallen!
  • Complete personen projecteren op een formaat van maar liefst 180 cm groot
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld. 

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Opvallen doe je zo! Met een diameter van 180 cm tilt het Onyx Hologram je boodschap naar een geheel nieuw niveau. Of het nu gaat om productlanceringen, merk promoties, evenementen, of beurzen, deze enorme holografische projectie zal gegarandeerd een  indruk achterlaten bij je doelgroep. Het is de perfecte manier om je boodschap groots te presenteren en ervoor te zorgen dat je merk boven de massa uitsteekt.

De mogelijkheid om 3D-content te presenteren op een schaal van deze omvang opent eindeloze creatieve mogelijkheden. Laat je producten zweven in de lucht, creëer virtuele personages die tot leven komen of neem je publiek mee op een meeslepende bedrijfsimpressie. Wij horen graag welke uitdaging jij voor ons in gedachte hebt!