Jade

Hologram


Als we het hebben over een van de meest gekozen hologrammen binnen productassortiment en daarmee de favoriet, dan hebben we het over deze variant genaamd de Jade hologram. Met een beeldoppervlakte van 70 cm trek je gegarandeerd de aandacht. Wist je al dat we audio kunnen toevoegen aan dit hologram? Laat staan wat de mogelijkheden zijn!

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Interactief maken met sensor (detectie) of drukknop 
  • Audio toevoegen waardoor animaties of personen nog meer opvallen!
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld. 

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Wil je jouw merk of producten op een buitengewone manier presenteren? Dan is ons meest gekozen Jade Hologram dé perfecte keuze! Met een unieke combinatie van geavanceerde functies en eenvoudig vervoer, stelt de Jade Hologram je in staat om je publiek te betoveren en een blijvende indruk achter te laten.

Onze Jade Hologram is de ultieme keuze vanwege zijn ongeëvenaarde kwaliteit en populariteit in de branche. Met een haarscherpe projectie en verbluffende helderheid zorgt het ervoor dat jouw producten opvallen in elke setting. Vertrouw op het beste en trek de aandacht van je doelgroep met deze holografische weergave.