Pearl

Hologram

Maak kennis met het Pearl hologram, toekomstgericht de oplossing met een beeldoppervlak van maar liefst 110 cm, ideaal voor zakelijke of persoonlijke doeleinden. Het hologram kan op verschillende manieren worden gepresenteerd, van een zwevende holografische projectie tot een representatieve sokkel waardoor het gemakkelijk uit te voeten kan.

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Interactief maken met sensor (detectie) of drukknop 
  • Audio toevoegen waardoor animaties of personen nog meer opvallen!
  • Personen vanaf borsthoogte projecteren op een formaat van maar liefst 110 cm groot
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld. 

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Waarom een Pearl van Media Hologram?

Als jouw bedrijf op zoek is naar een indrukwekkende en boeiende manier om je boodschap over te brengen, dan is het Pearl Hologram de perfecte keuze. Met een breed scala aan mogelijkheden om personen vanaf borsthoogte te projecteren, audio toe te voegen en een interactieve touch te bieden dankzij sensoren en drukknoppen, zal het Pearl Hologram jouw publiek betoveren en een blijvende indruk achterlaten.

Met het Pearl Hologram kunnen we personen vanaf borsthoogte projecteren met verbluffende helderheid en realisme. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor jouw bedrijf om op unieke wijze met je publiek te communiceren, of het nu gaat om productdemonstraties, lezingen of presentaties