Pearl

Hologram

Maak kennis met het Pearl hologram, dè oplossing voor een virtuele host met een beeldoppervlak van maar liefst 110 cm. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke of persoonlijke doeleinden. Het hologram kan op verschillende manieren worden gepresenteerd, van een zwevende holografische projectie tot een representatieve sokkel op wieltjes waardoor het gemakkelijk uit te voeten kan.

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Interactief maken met sensor (detectie) of drukknop 
  • Audio toevoegen waardoor animaties of personen nog meer opvallen!
  • Personen vanaf borsthoogte projecteren op een formaat van maar liefst 110 cm groot
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld. 

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Als jouw bedrijf op zoek is naar een indrukwekkende en boeiende manier om je boodschap over te brengen, dan is het Pearl Hologram de perfecte keuze. Met een breed scala aan animatie mogelijkheden kan je naast het beeld ook audio toevoegen.  Als kers op de taart bieden we een interactieve touch dankzij sensoren en drukknoppen. Met deze optie kan je zorgen voor een interactie en jouw publiek een blijvende indruk achterlaten.

Met het Pearl Hologram kunnen we personen vanaf borsthoogte projecteren. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor jouw bedrijf om op unieke wijze met je publiek te communiceren, of het nu gaat om productdemonstraties, lezingen of presentaties. Daarnaast is dit hologram ook vaak te vinden op beurzen en evenementen.