Diamond

Hologram


Liever een hologram van levensgroot formaat? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met een beeldoppervlakte van maar liefst 180 cm biedt het de mogelijkheid om in onze studio door middel van een “greenscreen opname” jezelf holografisch te projecteren. Om de animatie compleet te maken, kunnen we hier dezelfde stem aan toevoegen door middel van audio opnames.

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Interactief maken met sensor (detectie) of drukknop 
  • Audio toevoegen waardoor animaties of personen nog meer opvallen!
  • Complete personen projecteren op een formaat van maar liefst 180 cm groot
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld. 

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Als voorloper op dit gebied bieden we je een verbluffende manier om jouw boodschap over te brengen en je publiek te betoveren. Met onze Diamond Hologrammen projecteer je levensgrote personages, inclusief audio, en creëer je een interactieve ervaring met sensoren en drukknoppen. Laat je inspireren door de grenzeloze mogelijkheden en maak indruk op jouw doelgroep als nooit tevoren.

Met onze Diamond Hologram kunnen we levensechte, levensgrote projecties creëren die je publiek zullen verbazen. Of het nu gaat om een virtuele spreker of een door ons ontwikkeld karakter, onze hologrammen tillen je evenement of presentatie naar een hoger niveau en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.