KNVB

Fanatieke voetbalfan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In samenwerking met de KNVB hebben wij onlangs een uniek holografisch project gelanceerd tijdens de wedstrijd Nederland – Gibraltar.

Nothing like oranje

In het Maasgebouw in de Kuip kon je voor, tijdens en na de wedstrijd de voetballers Memphis Depay, Virgil van Dijk en Nathan Aké bewonderen in levensechte holografische animaties op ons Diamond hologram. Het was een unieke ervaring voor veel bezoekers om deze voetbalhelden in 3D te zien bewegen alsof ze daadwerkelijk aanwezig waren!

Uiteraard mocht het logo en wedstrijdaffiche niet ontbreken in deze indrukwekkende animaties. Als trotse partner van de KNVB hebben wij ervoor gezorgd dat het logo en spelers duidelijk zichtbaar waren in het hologram voor een echt wow-effect.

Dit holografisch voetbalproject is een voorbeeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van holografische technologie. Het biedt talloze mogelijkheden voor de toekomst, niet alleen in de sportwereld maar ook daarbuiten. Denk bijvoorbeeld aan holografische presentaties. 
 
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van onze holografische technologie voor jouw bedrijf of evenement? Neem dan gerust contact met ons op en onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden.