KNVB

Fanatieke voetbalfan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In samenwerking met de KNVB hebben wij onlangs een uniek holografisch project gelanceerd tijdens de wedstrijd Nederland – Gibraltar.

Holografische voetbalhelden

In het Maasgebouw in de Kuip kon je voor, tijdens en na de wedstrijd de voetballers Memphis Depay, Virgil van Dijk en Nathan Aké bewonderen in levensechte holografische animaties op ons Diamond hologram. Het was een unieke ervaring voor veel bezoekers om deze voetbalhelden in 3D te zien bewegen alsof ze daadwerkelijk aanwezig waren!

Uiteraard mocht het logo en wedstrijdaffiche niet ontbreken in deze indrukwekkende animaties. Als trotse partner van de KNVB hebben wij ervoor gezorgd dat het logo en spelers duidelijk zichtbaar waren in het hologram voor een echt wow-effect.

Dit holografische voetbalproject is een voorbeeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van holografische technologie. Bekijk hiernaast het filmpje voor een impressie van het levensgrote Diamond hologram in het Maasgebouw van de Kuip in Rotterdam. 
 

Meer weten?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil jij kennismaken met Lexie? Neem dan gerust contact met ons op en onze experts vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Vergeet Media Hologram niet te volgen op de social media kanalen voor meer updates en het laatste nieuws.