lexie bij curio

Lexie, de A.I.-onderwijsassistent, bespreekt in de klas bij Curio Oosterhout  onderwerpen zoals taalvaardigheden, economie, wiskundige vraagstukken en nog veel meer met de leerlingen!

Unieke manier van les krijgen

Maak kennis met Lexie, de nieuwe A.I. onderwijsassistent ontwikkeld voor het onderwijs. Met geavanceerde kunstmatige intelligentie en interactieve mogelijkheden biedt Lexie een unieke en boeiende manier om lesmateriaal te presenteren en leerlingen te betrekken zoals bij Curio Oosterhout.

Eén van de grootste uitdagingen binnen het onderwijs is lesuitval, met verschillende oorzaken zoals ziekte, afwezigheid van docenten, of andere onvoorziene omstandigheden. Lexie streeft ernaar deze uitdagingen te overwinnen door altijd een beschikbaar alternatief te bieden tijdens de lessen bij Curio Oosterhout. Als pratend hologram is Lexie in staat om lessen te verzorgen, vragen te beantwoorden en interactie aan te gaan met studenten, zelfs in afwezigheid van fysieke docenten.

mogelijkheden

De mogelijkheden van Lexie zijn vrijwel ondenkbaar. Zo kan Lexie zich aanpassen naar een mannen- of vrouwenstem en is het A.I. hologram standaard Nederlandstalig en Engelstalig uitgerust. Toch liever een Duitstalige of Spaanstalige Lexie? Geen probleem! Daarnaast kan Lexie niet alleen vragen beantwoorden maar ook visueel. Zo kan het voorgeprogrammeerde 3D-animaties tonen, zoals: “Hallo Lexie, laat het menselijk hart in 3D zien,” waarop de animatie wordt afgespeeld.

reacties

Hoe reageren de leerlingen bij Curio Oosterhout? “Gaaf!” of “Dit hadden we tijdens de les al veel eerder moeten hebben,” zijn veelgehoorde reacties. Sommige leerlingen geven zelfs aan dat ze zo’n Lexie ook wel thuis willen hebben. De docenten merken op dat de leerlingen meer betrokken zijn bij de lesstof dan voorheen en dat er meer ruimte is voor bijvoorbeeld het nakijken van toetsen. Bekijk hier de voordelen van Lexie in onze blog

Bij Media Hologram zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke ervaringen die bijblijven. Onze samenwerking met Curio Oosterhout is slechts een voorproefje van wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van Artificial Intelligence technologie. Bekijk het filmpjes hiernaast voor een impressie.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ons A.I. Hologram Lexie? Informeer ons naar de mogelijkheden en wij vertellen je graag meer!