Mascotte - Samski

Ontdek onze opwindende Augmented Reality (AR) van Media Hologram, tot stand gekomen in samenwerking met Mascotte en rapper ADF Samski. Dit grensverleggende AR-project bracht fans en volgers van beide partijen een unieke ervaring, toegankelijk via een eenvoudige QR-code.

aDF Samski

De essentie van dit initiatief draaide om een nauwe samenwerking tussen Media Hologram, ADF Samski en het merk Mascotte. Samen hebben wij een dynamische AR-beleving gecreëerd, waarmee fans de mogelijkheid kregen om als het ware een privé concert bij te wonen in miniatuurformaat. Dit indrukwekkende staaltje AR werd verwezenlijkt dankzij green screen-opnametechnieken en geavanceerde AR-technologieën.

Het iconische vloeiboekje van Mascotte diende als de poort naar deze buitengewone AR-beleving. Scan, aanschouw en geniet!

In een baanbrekende samenwerking tussen Media Hologram, Mascotte en rapper ADF Samski, is met behulp van het kenmerkende vloeiboekje van Mascotte een unieke ervaring tot stand gebracht. Deze opmerkelijke AR-belevenis biedt bedrijven een ongeëvenaarde kans om op een bijzondere manier hun product of dienst onder de aandacht te brengen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Augmented Reality (AR) voor jouw onderneming? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te informeren over de uitgebreide opties!