The Wall

Hologram

Met onze Holo-wall is de enige beperking je eigen verbeeldingskracht. Geef ons je wildste ideeën en wij vertalen ze moeiteloos naar een onvergetelijke holografische ervaring. Of het nu gaat om een futuristisch evenement, een opvallende productlancering, of een spectaculaire reclamecampagne, de Holo-wall maakt het mogelijk!

De Holo-wall is zo groot als jij wilt dat hij is! Of je nu een kleine intieme setting wilt creëren of een grootschalig spektakel voor duizenden mensen, onze holografische technologie past zich aan jouw behoeften aan. Levensgrote helikopters, auto’s of andere grootschalige objecten komen tot leven en zorgen voor een adembenemende ervaring die je publiek nooit zal vergeten.

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Interactief maken met sensor (detectie) of drukknop 
  • Audio toevoegen waardoor animaties of personen nog meer opvallen!
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld. 

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Waarom een wall van Media Hologram?

Maak kennis met de Holo Wall van Media Hologram! Hier vind je de sleutel om je meest gedurfde dromen tot leven te wekken en een merkidentiteit te creëren die voor altijd zal blijven hangen. Onze holografische technologie staat te popelen om jouw visie werkelijkheid te maken, of deze nu groots en meeslepend is of verfijnd en subtiel. Van levensgrote helikopters tot angstaanjagende tanks – alles wat je kunt bedenken, kunnen wij tot leven brengen en je publiek verbazen! Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie die ontstaat wanneer concept en realisatie samenkomen.