Wat wij doen

Vaak toveren we een glimlach van oor tot oor bij een opdrachtgever op het gezicht. Maar wat doet Media Hologram nu eigenlijk precies?

Wat doet Media hologram?

Deze projecties, wat wij hologrammen noemen, worden vaak toegepast voor diverse toepassingen zoals beurzen, evenementen en presentaties. Met onze eigen technologie, mensen en creativiteit staat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel en zijn we trots op elk door ons uitgevoerd project.

Van  het ontwerpen van de animaties tot aan het plaatsen van het hologram op locatie, alles wordt door ons verzorgd. Omdat bij ons alles onder één dak zit kunnen we snel schakelen en zijn de lijntjes kort, ideaal hè?

artificial intelligence

Media Hologram's nieuwste project is een Artificial ...

animaties

Jouw product of idee visueel door ons laten maken?

Game

Altijd al je eigen holografische GAME willen hebben in jouw ...

augmented reality​

Bewonder ons nieuwste project, maak kennis en ...

Hologrammen

Media Hologram biedt een breed scala aan sokkels...

Wist je al dat?

Wist je al dat wij onze hologrammen exporteren naar meer dan 11 landen?! Onze holografische oplossingen kan je momenteel vinden in Amerika, België, Brazilië, Cyprus, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, India, Saoedi-Arabië, Portugal en Spanje. Met onze geavanceerde producten en diensten hebben wij onze klanten hierbij geholpen en compleet ontzorgt om het traject vlekkeloos te laten verlopen. 

Wereldwijd kunnen onze klanten genieten van onze unieke en innovatieve hologrammen. Met een internationaal netwerk van klanten blijft Media Hologram zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige kwaliteit hologrammen die de verwachtingen van iedereen blijven overtreffen!

Heb jij een beurs, evenement of bedrijf in het buitenland en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij informeren je graag naar de mogelijkheden.

Wat vinden onze klanten?