ozeo dag 2024

Media Hologram was aanwezig bij de allereerste Ozeo-dag in Zeeland. Deze bijzondere dag werd gehouden bij Deltapark Neeltje Jans. Deze dag stond in het teken van het koersplan 2024 – 2028 waar Simon Hanemaaijer mocht spreken samen met AI-Hologram Lexie.

ozeo

Ozeo is een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland en is ontstaan op 1 augustus 2021 door het samengaan van twee stichtingen (Stichting Respont en Stichting De Korre). De organisatie bestaat uit zeventien scholen verdeeld over drie regio’s: Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen en de Bevelanden/Tholen. Ozeo heeft vier scholen voor speciaal basisonderwijs, tien scholen voor (voorgezet) speciaal onderwijs en drie scholen voor praktijkonderwijs. 

De organisatie telt inmiddels meer dan 700 medewerkers voor ongeveer 2200 leerlingen. Als motto “leren (voor het) leven” doen ze er alles aan om voor iedere leerling een passende plek te vinden in het vervolgonderwijs, dagbesteding en in de samenleving!

koersplan

Voor deze bijzondere dag waren wij van Media Hologram en AI-hologram Lexie uitgenodigd om als sprekers aanwezig te zijn. Bezoekers van alle leeftijden waren aanwezig om een voorproefje te krijgen van de partijen die deel uitmaken van het beleidsplan, ook wel bekend als het “koersplan”. In dit plan worden de speerpunten voor de komende vier jaar beschreven en laat Ozeo zien hoe zij vooruitstrevend denken.

Tijdens onze presentatie behandelden wij het onderwerp “Wat vinden jullie van AI?” in combinatie met ons AI-hologram Lexie. Reacties hierop waren: “Het is eigenlijk best handig.” Bovendien konden de bezoekers zelf een gesprek aangaan met het AI-hologram. Bekijk de aftermovie hiernaast.