augmented reality

Breng jouw merk tot leven met deze innovatieve gadget! Verras je kijkers met een uniek visitekaartje of productdemonstratie!

Wat is augmented reality?

De afkorting A.R. betekent ook wel interactieve ervaring die de echte wereld versterkt met behulp van software. Breng jouw merk tot leven met innovatieve Augmented Reality en verras kijkers met interactieve productdemonstraties of blaas ze omver met een privé optreden van een favoriete artiest.

Stel voor dat je een QR-code scant op je telefoon en ineens een product van jullie daar op tafel staat in 3D, tof hè?! Of heb je liever tijdens en na je favoriete festival een aandenken met een virtuele tatoeage?

aR Campagnes

Zet AR tijdens je campagnes voor een extra dimensie aan je communicatie. Verrijk je traditionele media met digitale content tijdens loyalty campagnes, productpromoties of printcampagnes.

Zet filters, games en andere interactieve content in voor een persoonlijke merkbeleving met een hoge share factor. Vergroot je bereik met de inzet van AR via web, social of je eigen applicatie.

Bekijk de campagne van mascotte..