Ruby

Hologram


Maak kennis met ons Ruby hologram, leuk en compact, maar minstens net zo effectief en vrijwel overal voor in te zetten (beurzen, promoties, evenementen). Met een beeldoppervlakte van 30 cm is het hologram ideaal om toe in kleinere ruimtes. Wat dacht je van een tafelmodel in een wachtruimte of naast de kassa? Vrijwel alles is mogelijk!

  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
  • Op te hangen in het luchtledige 
  • Dubbelzijdig koppelen (340 graden kijkhoek)
  • Online schakelen indien Wifi aanwezig (continue animaties vernieuwen d.m.v. onze app)
Media Hologram biedt een breed scala aan sokkel mogelijkheden voor hun hologrammen. Wij bieden klanten in samenspraak de mogelijkheid sokkels compleet naar wens te customizen! Deze sokkels worden speciaal ontworpen om de hologrammen stevig te ondersteunen en tegelijkertijd een indrukwekkende presentatie te bieden. Daarnaast kunnen de sokkels worden voorzien van sfeervolle verlichting, waardoor onder het hologram in de sokkel allerlei producten kunnen worden gevuld als voorbeeld.

Als standaard hanteren wij de sokkels in de kleuren zwart en wit en zorgt het hoogglans kunststof materiaal voor een luxe uitstraling. Liever een sokkel compleet in jullie huisstijl met logo, QR code of opvallende tekst? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Met een Ruby Hologram breng je de toekomst binnen handbereik. Deze geavanceerde technologie is ongelooflijk handig en compact, waardoor je het gemakkelijk kunt integreren in elke omgeving. Of het nu gaat om product lanceringen, zakelijke presentaties, kunsttentoonstellingen of educatieve doeleinden, de Ruby Hologram past perfect in elke setting en voegt een vleugje futurisme toe aan je evenementen.