DLI - Las vegas

Ontdek hoe Media Hologram en Dutch Lighting Innovations de show stalen op de MJBIZCON in Las Vegas met een holografische ervaring en een prijswinnende beursstand!

Spin 2 win!

De MJBIZCON in Las Vegas bracht de topnamen uit de industrie samen voor een ongeëvenaard evenement gewijd aan de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van cannabis en hennep. Onder de stralende lichten van de hoofdstad van het gokken, bracht Dutch Lighting Innovations een ware sensatie naar de beursvloer met hun adembenemende beursstand, mede mogelijk gemaakt door de innovatieve creativiteit van Media Hologram.

Voor het bedrijf werd er een nieuwe standaard ontwikkeld voor beurservaringen met een briljante creatie – een holografische gokkast game die de aandacht van bezoekers trok en de sfeer van Las Vegas perfect weerspiegelde. De op maat gemaakte holografische slot machine bood bezoekers de kans om niet alleen opwindende animaties te ervaren, maar ook om merchandise van Dutch Lighting Innovations te winnen, waaronder stijlvolle zonnebrillen en handige bieropeners.

De stand van Dutch Lighting Innovations was het middelpunt van bewondering en gesprek op de beursvloer. Met de unieke holografische game als blikvanger werden bezoekers aangetrokken. De combinatie van geavanceerde technologie, creatieve animaties en feestelijke muziek zorgde ervoor dat de beursstand van Dutch Lighting Innovations een niet te missen bestemming was voor iedereen die de MJBIZCON bezocht.

De MJBIZCON kwam ten einde met een onvergetelijke bekroning voor Dutch Lighting Innovations en Media Hologram. De beursstand werd met trots bekroond als de “Mooiste Stand van de Beurs,” een welverdiende erkenning voor de inspanningen en innovatieve visie die beide bedrijven in dit project hebben gestoken. Deze prestigieuze prijs onderstreept niet alleen de impact van hun samenwerking, maar ook hun toewijding aan het creëren van opvallende en onvergetelijke beurservaringen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw beurs of evenement? Neem contact met ons op en wij informeren je graag naar de mogelijkheden!