Hologram ESHa conferentie

Media Hologram heeft onlangs een trip naar het buitenland gemaakt om aanwezig te zijn bij de tweejaarlijkse ESHA-conferentie, dit keer in het prachtige Dubrovnik in samenwerking met de Association of Croatian Middle School Heads. 

esha

ESHA wat staat voor European School Heads Association had Media Hologram benaderd om hierbij aanwezig en onze hologrammen onderdeel te maken van het programma. Als onderdeel van het programma, hadden wij het genoegen om Andreas Schleicher holografisch in de spotlight te zetten 

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor speciale lezingen en workshops maar bied ook de perfecte gelegenheid om te leren, ervaringen uit te wisselen en ieders netwerk uit te breiden. Hieronder vertellen wij je meer over onze bijdrage tijdens het driedaagse evenement wat in het teken stond van ‘Schoolleiders die het verschil maken’. 

andreas schleicher

Een van onze bijdragen en het meest opvallende moment tijdens de conferentie was de verschijning van Andreas Schleicher op het hologram. De persoon die op het hologram verscheen, staat bekend als de directeur van Onderwijs en Vaardigheden en was tijdens de conferentie een belangrijk onderdeel van het hoofdprogramma. Op het hologram konden bezoekers genieten van een toespraak van de directeur over de nieuwste innovaties binnen het onderwijs. Veel bezoekers konden hun ogen niet geloven omdat het zo realistisch leek, bijna alsof Andreas Schleicher daadwerkelijk aanwezig was. Dit leidde tot enthousiaste reacties.

ai-Hologram

Naast de holografische projectie van de directeur hadden we ook gezorgd voor een andere unieke eyecatcher, namelijk ons Ai-Hologram genaamd Lexie, speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. We hadden deze setup op dezelfde locatie geplaatst, maar in een andere ruimte, zodat de bezoekers alles konden vragen en de tijd hadden om kennis te maken met Lexie. Het Ai-hologram, dat standaard Engelstalig spreekt, zorgde voor leuke interacties met de bezoekers. Om de ervaring te versterken hadden we voorgeprogrammeerde animaties toegevoegd, zoals de Eiffeltoren in 3D, waardoor de bezoekers met verbazing reageerden.

Een geslaagd project

De ESHA conferentie in Dubrovnik heft gezorgd voor een geslaagd project binnen het onderwijs. De combinatie van onze bijdrage tijdens de conferentie en de internationale schoolleiders heeft de deur geopend naar nieuwe mogelijkheden voor onderwijs op internationale schaal. Wij bedanken ESHA-directrice Petra van Haren voor de nauwe samenwerking gedurende dit project. Bekijk hier de aftermovie van de ESHA conferentie in Dubrovnik. 

Volg Media Hologram op de social media kanalen voor meer updates en het laatste nieuw

Op zoek naar een unieke eyecatcher tijdens jouw evenement?
Neem contact op met ons bedrijf voor meer informatie en ontdek hoe we je kunnen helpen om je volgende evenement naar een hoger niveau te tillen.