Fjuze - holo cinema

We zijn trots om een van onze succesvolle samenwerkingsprojecten met Fjuze en Defensie te delen, dat het Nederlandse publiek versteld deed staan tijdens het grootste techfestival van Nederland, Bright Day.

on a mission

Bright Day is hét evenement waar technologie, innovatie en creativiteit samenkomen om de bezoekers een blik te gunnen in de toekomst van ons digitale tijdperk. Met duizenden enthousiaste bezoekers is Bright Day de ultieme plek om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tech te verkennen en te ervaren.

Bij Media Hologram begrijpen we het belang van een onvergetelijke ervaring. Tijdens Bright Day hebben we samen met Fjuze en Defensie een revolutionaire Holo Wall Cinema gecreëerd die de zintuigen van de 20.000 aanwezige bezoekers prikkelde. Met een indrukwekkende omvang van 6 meter breed en 2 meter hoog, werden bezoekers letterlijk meegenomen op een meeslepende missie.

De combinatie van geavanceerde holografische technologie en geluidsfragmenten heeft gezorgd voor een ervaring die nog nooit eerder is vertoond. Bezoekers van Bright Day konden zich werkelijk inleven in de wereld van Defensie en technologische innovatie, terwijl ze werden ondergedompeld in een meeslepende omgeving die hun verbeelding overtrof.

Bij Media Hologram zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke ervaringen die bijblijven. Onze samenwerking met Fjuze en Defensie op Bright Day is slechts een voorproefje van wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van technologie, entertainment en innovatie.

Als pioniers in de wereld van holografische technologie en meeslepende ervaringen, streven we ernaar om grenzen te verleggen en de mogelijkheden van technologie te verkennen. Bij Media Hologram geloven we dat de toekomst nu is en we nodigen jou uit om deel uit te maken van onze reis.