johan cruyff foundation

Tijdens de jaarlijkse Johan Cruyff Foundation-evenement hebben wij een bijzondere bijdrage weten te leveren. Je gaat het pas zien als je het door hebt! 

koken met een doel

In november waren wij aanwezig bij het jaarlijkse Johan Cruyff Foundation-evenement. Dit keer werd de 15e editie beleefd in De Kromhouthal Amsterdam, gehost door Evelien de Bruin en Johnny de Mol. Deze bijzondere avond stond in het teken van ‘samen maken we het onmogelijke mogelijk’. Aanwezigen konden hun chique jasjes en stropdassen inruilen voor een schort, onder leiding van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije en hun chefs.

Na het bereiden van het driegangendiner werden de bezoekers verrast door optredens van onder andere Trijntje Oosterhuis, Victor Mids en Najib Amhali. Als kers op de taart vond er tijdens deze feestelijke avond een loterij plaats en werd er blind geboden op shirtjes, evenals een veiling. De opbrengst? €492.932,-.

Onze bijdrage tijdens dit evenement was een levensgroot Diamond hologram van de legende Johan Cruyff zelf, waardoor ook hij holografisch aanwezig was bij deze bijzondere avond. 

Foto’s: Raymond “Bullet-ray” Van Olphen, Karin Deraedt

Bij Media Hologram zijn we gepassioneerd door het creëren van unieke ervaringen die bijblijven. Onze samenwerking met de Johan Cruyff Foundation is slechts een voorproefje van wat de toekomst te bieden heeft op het gebied van technologie, entertainment en innovatie.

Als pioniers in de wereld van holografische oplossingen en meeslepende ervaringen, streven we ernaar om grenzen te verleggen en de mogelijkheden van technologie te verkennen. Bij Media Hologram geloven we dat de toekomst nu is en we nodigen jou uit om deel uit te maken van onze reis.