johan cruyff foundation

Tijdens de jaarlijkse Johan Cruyff Foundation-evenement hebben wij een bijzondere bijdrage weten te leveren. Je gaat het pas zien als je het door hebt! 

koken met een doel

In november waren wij aanwezig bij het jaarlijkse Johan Cruyff Foundation-evenement. Dit keer werd de 15e editie beleefd in De Kromhouthal Amsterdam, gehost door Evelien de Bruin en Johnny de Mol. Deze bijzondere avond stond in het teken van ‘samen maken we het onmogelijke mogelijk’. Aanwezigen konden hun jasjes en stropdassen inruilen voor een schort, onder leiding van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije.

Na het bereiden van het driegangendiner werden de bezoekers verrast door optredens van bekende Nederlanders. Onder andere Trijntje Oosterhuis, Victor Mids en Najib Amhali waren aanwezig. Als kers op de taart vond er tijdens deze feestelijke avond een loterij plaats en werd er tijdens een veiling geboden op shirtjes. De opbrengst? €492.932,-.

Onze bijdrage tijdens dit evenement was een levensgroot Diamond hologram van de legende Johan Cruyff zelf. Op deze manier kon hij ook holografisch aanwezig zijn bij deze bijzondere avond. 

Foto’s: Raymond “Bullet-ray” Van Olphen, Karin Deraedt

Bij Media Hologram staan we bekend om onze expertise in het creëren van herrineringen. Onze samenwerking met de Johan Cruyff Foundation verduidelijkt onze enthousiasme aan vooruitstrevende technologie, entertainment en innovatie.

Als pioniers op het gebied van holografische ervaringen, streven we voortdurend naar het verleggen van grenzen. Bij Media Hologram gaan we graag de uitdaging aan en horen we graag wat wij voor jouw evenement, beurs of bedrijf mogen betekenen!