qredits

Koningin Máxima heeft samen met het Qredits Hologram het nieuwe pand officieel geopend. Tijdens de interactie met de koningin toonde het hologram beelden waarop het oude pand transformeerde in het nieuwe.

feestelijke opening

Qredits, een Nederlandse organisatie, ondersteunt ondernemers in het MKB door middel van microkrediet en advies. Daarnaast verstrekt Qredits financiering aan zowel startende als bestaande ondernemers die geen toegang hebben tot traditionele bankleningen.

Voor de opening van het nieuwe pand in Almelo op 27 juni 2023 kreeg Media Hologram de eer om op een unieke manier de viering te organiseren. Het Qredits Hologram, een Artificial Intelligence-assistent genaamd Qarin, leidde de officiële opening samen met Qredits oprichter Elwin Groenevelt en koningin Maxima. Dit zorgde voor veel hilarische reacties, omdat Qarin zo enthousiast was dat ze eerder wilde beginnen dan gepland.

Tijdens de opening werd het Qredits Hologram Qarin gevraagd om oude beelden van het pand op te roepen en deze via een 3D-animatie te transformeren naar de nieuwe staat, wat voor veel leuke reacties zorgde.

Bent u net als Qredits nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen tijdens een feestelijke opening of jubileum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 076 720 0303 en vraag naar een van van onze sales medewerkers.

Als pioniers op het gebied van holografische ervaringen, streven we voortdurend naar het verleggen van grenzen. Bij Media Hologram gaan we graag de uitdaging aan en horen we graag wat wij voor jouw evenement, beurs of bedrijf mogen betekenen!