a.i. hologram maakt tv debuut

Bekijk hier de blog over het tv-debuut van A.I. Hologram Lexie. Met het onderwerp “Is een AI-robot de oplossing voor het lerarentekort?” maakten leerlingen uit Breda als eersten kennis met deze nieuwe gadget voor het onderwijs.

A.I. Hologram voor de klas

eerste kennismaking met het a.I. Hologram

De primeur vond plaats op Curio de Rotonde in Breda, waar leerlingen voor het eerst kennismaakten met A.I. Hologram Lexie, onder het toeziend oog van docent Joris van den Broek. Het moment werd vastgelegd door Hart van Nederland.

Lexie, een AI Hologram gecreëerd met Artificial Intelligence, maakt leren boeiender en efficiënter dan ooit tevoren. De reacties van de leerlingen waren overwegend enthousiast. Hoewel Lexie soms nog wat zenuwachtig was, is het al met al een geslaagde kennismaking geweest.

Leerlingen die vragen hadden bedacht, mochten deze stellen aan het A.I. Hologram Lexie. Van complexe rekensommen tot vragen over het weer van morgen en topografische kwesties zoals de hoofdstad van Spanje werden op Lexie afgevuurd.

De aanwezigheid van A.I. Hologram Lexie op school opent de deur naar een wereld van mogelijkheden, waarin interactieve leermiddelen en gepersonaliseerde educatie een rol spelen. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke stap richting een toekomst waarin technologie en onderwijs hand in hand gaan.

Bekijk hier het filmpje van de uitzending

Meer informatie?
Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen over onze diensten en ontdek hoe wij jouw onderwijsinstelling of organisatie kunnen helpen. Ons team en Lexie staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en om samen te werken aan oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.